Elektriciteit

Een goede elektrische installatie omvat verschillende aspecten. Deze moet niet alleen technisch in orde zijn. Deze moet ook beantwoorden aan de noden en behoeften van de bewoners.

Wij bieden een installatie naar de wens van de klant. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij bieden hulp en advies waar nodig.

Voor de klanten die liever alles uit handen geven bieden we ook totaaloplossingen aan. Wij maken het plan, bepalen de aansluit- en bedieningspunten in overleg met de klant, voeren de werken uit en verzorgen de keuring en aansluiting bij nieuwbouw.

Om een gebrekkige of afgekeurde installatie in orde te brengen teneinde een positief keuringsverslag te bekomen kunnen wij eveneens onze diensten aanwenden.

Ook voor de zelfbouwer hebben we oplossingen op maat. Er kan veel door de klant zelf uitgevoerd worden of enkel de basis. Wij staan altijd ter beschikking voor hulp of uitleg.

Voor gratis prijs offertes en bijkomende informatie mag u ons altijd contacteren.

Onze referenties:

Aansluitingen in de tuin

Elektriciteit in de tuin is altijd handig. Voor een tuinfeestje, het onderhoud of iets anders, een stopcontact is best nooit veraf.   

Posted in elektriciteit | Reacties uitgeschakeld voor Aansluitingen in de tuin