Welkom

Stimatic is een jong dynamisch bedrijf waar vakkennis en de klant centraal staan. Wij specialiseren ons in elektrische installaties, verlichting en de automatisatie van zowel woonruimtes als hekkens en poorten. 

Stimatic luistert eerst naar uw wensen en komt dan met een pasklare offerte. Onze uitvoering is steeds naar de hoogste normen en afgestemd op de wensen van de klant.

Wie we zijn

Stimatic is uw partner voor projecten rond automatisatie, domotica, verlichting, elektriciteit, hekkens en poorten.

Onze gedegen vakkennis stelt ons in staat steeds de hoogste kwaliteit af te leveren en uw dromen om te zetten in realiteit! 

Ons vakmanschap in dienst van uw project!

Wat we doen

Domotica

Kom tot rust in je huis en vergroot je comfort laat uw woning daarom zoveel mogelijk zelf doen. Door de handige autonome functies van uw domoticasysteem wordt uw woning nog aangenamer om in te vertoeven.

   

Elektriciteit

Elektriciteit is van vandaag een basisconfort, maar hoeft daarom niet basic te zijn. Een degelijke en goed voorziene installatie is onontbeerlijk.

   

Verlichting

Verlichting geeft sfeer en een ziel aan de woning, het maakt ze aangenaam.  Ga er daarom niet licht over. Met de juiste keuze verlichting komt u thuis in een aangename sfeer.

   

 

Automatisatie

Gedaan met uitstappen in de regen of sleuren aan dat zware hek. Voortaan druk je op de knop. Automatiseer uw hek of poort voor uw gemak.

 

   

 

Hekkens & poorten

Beveilig wat je dierbaar is. Steek het daarom achter een esthetische “slot en grendel”. Met een hek of poort op maat bent u veilig.